Låse opp hvelvet

Kaspersky Password Manager blokkerer automatisk tilgangen til hvelvet etter en angitt tidsperiode, eller når skjermspareren aktiveres. Som standard låses hvelvet automatisk etter at datamaskinen har vært inaktiv i 10 minutter. Du får kun tilgang til dataene dine når hvelvet er ulåst.

Låse opp hvelvet fra programikonmenyen

Låse opp datahvelvet fra hovedprogramvinduet

Låse opp hvelvet fra leserutvidelsen

Hvis enheten støtter Touch ID og Touch ID er aktivert i Kaspersky Password Manager, kan du også bruke denne funksjonen til å låse opp hvelvet.

Konfigurere tid for autolås

Se også

Hovedprogramvinduet

Programikonmenyen